sobota, 12 lipca 2014
Obiad z parą na sobotę czy niedzielę
Oto nasz dzisiejszy obiadek, który właśnie spożyliśmy. Przygotowany wspólnymi siłami, czyli z parą, w parze i na parze ;)
Kurczak przygotowany sprawdzoną metodą francuską. By się nie powtarzać zapraszam do przepisu źródłowego. Dodatki - ugotowane na parze. Bez dodatku soli. Pyszne, jędrne, zdrowe. A jakie sycące - dwa razy bardziej niż ziemniaki z wody. Wystarczą dwa i brzucho pełne. To pewnie przez te wartości co to do wody nie uciekają. Jeśli nie macie pomysłu na jutrzejszy obiad - gorąco polecam. Mało zachodu, a smacznie, ładnie szybko i zdrowo.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Każdy konstruktywny komentarz mile widziany