tag:blogger.com,1999:blog-4836329377652636255.post9022343905609011893..comments2024-02-14T14:16:35.683+01:00Comments on Kuchnia po mojemu: Domowy tatar wołowy. Urozmaicenie na kolację - niekoniecznie z polędwicy Kuchnia po mojemuhttp://www.blogger.com/profile/08135375367306198714noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-4836329377652636255.post-2258437994689302792014-06-03T15:05:53.733+02:002014-06-03T15:05:53.733+02:00Przepisów na tatar jest wiele. W niektórych na prz...Przepisów na tatar jest wiele. W niektórych na przykład mięsa się nie mieli, tylko kroi bardzo drobno. Dodanie żółtka przy wyrabianiu czy podanie go osobno - do wymieszania, to kwestia podania. Takowych można znaleźć bez liku. PozdrawiamKuchnia po mojemuhttps://www.blogger.com/profile/08135375367306198714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4836329377652636255.post-24293087261430938622014-06-03T15:04:43.138+02:002014-06-03T15:04:43.138+02:00Ten komentarz został usunięty przez autora.Kuchnia po mojemuhttps://www.blogger.com/profile/08135375367306198714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4836329377652636255.post-22766184316212506742014-06-03T12:54:50.129+02:002014-06-03T12:54:50.129+02:00A czy w tradycyjnym przepisie nie jest tak że żółt...A czy w tradycyjnym przepisie nie jest tak że żółtko również podaje się "osobno"?/ No nie wymieszane z mięsem???<br /><br />Pozdrawiam!Natkahttp://deliciouseating.bloog.pl/noreply@blogger.com