tag:blogger.com,1999:blog-4836329377652636255.post3117868033489014603..comments2024-02-14T14:16:35.683+01:00Comments on Kuchnia po mojemu: Schab dojrzewający z domowej spiżarni (czy tam strychu). Wędlina z wyższej półki za grosze.Kuchnia po mojemuhttp://www.blogger.com/profile/08135375367306198714noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4836329377652636255.post-46572769574782356092015-09-07T07:55:34.951+02:002015-09-07T07:55:34.951+02:00Co gospodyni to przepis ;) ja niebawem podzielę si...Co gospodyni to przepis ;) ja niebawem podzielę się jeszcze jednym przepisem na taką wędlinkę - bez żadnego odlewania i wiszenia ;)Kuchnia po mojemuhttps://www.blogger.com/profile/08135375367306198714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4836329377652636255.post-78949615462903434372015-09-05T23:14:04.828+02:002015-09-05T23:14:04.828+02:00U mnie dobę w cukrze, umyć, dwie doby w soli (za k...U mnie dobę w cukrze, umyć, dwie doby w soli (za każdym razem co 12 godz. obracać odlewając wodę która się wytworzy), umyć, przyprawić i od razu powiesić -bez leżakowania już w lodówce. Łącznie tydzień wystarczy. Na karkówke potrzeba wiecej "wiszenia" :) Anonymousnoreply@blogger.com